We vinden het belangrijk om alles met liefde en persoonlijke aandacht te organiseren.

Daarom willen we graag persoonlijk met je bellen om kennis te maken. Zo kunnen we een fijne start van de opleiding en een mooie groep waarborgen.  We zijn allemaal met een gezamenlijk missie hierop aarde en dat is liefde doorgeven en daardoor ontvangen. Het zaadje word geplant als coach om je missie te gaan volgen.
Iedere wortels en uiteindelijke levensboom groeien op een manier die aansluit bij een levensreis die iedere magische ziel hierop aarde gaat maken.  Spiritueel ontwikkelen is niet alleen nieuwe dingen horen en voelen maar ook een basis die wellicht al gelegd is te versterken en daardoor in energie te groeien.

Coach zijn voor iedere ziel vraagt een alomvattende basis. Tenslotte ben je door enkel op aarde te zijn al een getuigenis door je eigen bewustzijn. Niemand is verder dan een ander we reizen allemaal in ons eigen energie veld.
De opleiding begint daarom ook met een retraite dagen 2 om je eigen proces bewust te ervaren vanuit het oog van de coachees.

De methode is samengesteld zodat iedere ziel een magische ontwikkeling doormaakt en klaar is voor de volgende stap.  
Het is in het leven altijd inleven , invoelen en toepassen. Ieder signaal en iedere boodschap die op je pad komt heeft een betekenis met een enorme toegevoegde waarde. Door weerstand kunnen we groeien.

Het toepassen van jouw energie met de dingen die je mag gaan leren en daardoor een beeld voelen van de start van jouw magische missie is een dankbare zegen voor ons om dit over te brengen.  Het is belangrijk om jezelf dit proces te gunnen.  Want uiteindelijk is alles gezegend door de wortels van liefde. Als dit de basis is kun je iedere doelgroep vanuit vertrouwen en overgave gaan inspireren.
De soul coach opleiding is ontwikkeld om dat veel opleidingen beginnen bij de blaadjes van de boom en niet bij de wortels.

Iedere missie start met de energie van liefde voor jezelf en dieper invoelen op je zielenreis.
Daarna ben je vol vertrouwen en geloof klaar om de blaadjes te laten groeien die met de richting zijn verweven waar je heen mag gaan. En heen geleid zal worden.
Wij zijn iedere dag aan het reizen en daardoor komen er mooie situaties op je pad.
Als je het fijn vind om persoonlijk kennis te maken horen we graag wanneer dit uitkomt voor jou.

bekijk alle informatie:

https://soulofinspiration.com
Liefs,
Podcasts: soulofinspiration
YouTube: soulofinspiration
Jedid-Jah en Marikeof inspiration